Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Kombiner træning og sund mad – Det er vejen mod et godt helbred

cykel og mad

Af Nick Nørgaard  15 april, 2019

Er dit mål at tabe dig, blive strammet op, eller vil du bare gerne have ny energi og leve sundt? Så få svar her på, hvorfor det er vigtigt at kombinere motion med sund kost. Vidste du, at du kan træne op til flere gange om dagen, uden resultater, såfremt du ikke tænker over hvad du spiser? Og var du klar over, at kosten er essentiel når du vil tabe dig? Kosten udgør ca. 80%, hvor motion kun udgør de sidste 20%.

Det er vigtigt at du mikser de to ting, om du vil tabe dig eller bare leve sundt. Har du mistet modet, eller motivationen til at få trænet? Eller leder du efter nye ideer til at opretholde konditionen? Så kan du inde på kondition.dk få inspiration og ideer til træning i hjemmet, udenfor og i et fitnesscenter.

Udover træningen er det vigtigt at du spiser sundt og nærende. Har du en travl hverdag, eller mangler du kreativitet i køkkenet, så kan vi anbefale at du benytter dig af en måltidskasse. Du kan vælge mellem flere forskellige måltidskasser, som passer akkurat til dine behov og ønsker.

Holdene bag de forskellige måltidskasser, har målt og vejet råvarerne ned til mindste detalje, så måltiderne passer ind til hvad et normalt menneske, bør indtage af kalorier. Du kan ligeledes vælge måltidskasser med fokus på vægttab, sundhed, med flere grøntsager osv. Ved at benytte dig af en måltidskasse, undgår du tilmed at blive fristet mere end nødvendigt i supermarkederne.

Derfor er motion vigtigt

At du holder dig i gang fysisk, er en forudsætning for at bevare muskelstyrke og knoglemasse. Jo mindre motion du dyrker, jo svagere bliver dine knogler og led. Og jo større sandsynlighed er der for skader, skavanker og sygdomme. Med en sund og aktiv livsstil føles hverdagen mindre belastende, og samtidigt giver det overskud.

Lider du af én eller flere skavanker, så anbefaler vi, at du benytter dig af en siddecykel , hvor du sidder oprejst i sadlen. Her får du støtte i ryggen og lænden, og den mindsker overbelasting i anklerne og knæene. Læs mere om de bedste siddecykler i test her. Det er vigtigt at du finder den motion som er mest behagelig for dig.

Derfor er mad vigtigt

Kost er en super vigtig del af vores liv. Mad er til for at give os de fornødne næringsstoffer så som protein, fedt, kulhydrat, vitaminer og mineraler. Det er vigtigt at vi hverdag indtager mad som indeholder disse, så kroppen kan fungere optimalt. Derudover er mad også forbundet med glæde, og har en stor betydning for vores livskvalitet. Sund mad giver bare mere overskud. Husk på, at sund mad kan være lige så indbydende og velsmagende som usund mad.

Måltidskasser fra Retnemt