Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

Aftensmad i sengen har aldrig været mere komfortabel

server mad på sengen

Af Nick Nørgaard  11 april, 2019

Ens seng er ikke længere noget man bare sover i. Sengen er i mange familier blevet et samlepunkt, hvor man nyder morgenmaden sammen. Det er tilmed populært for folk som bor alene, at nyde sit måltid i sengen foran fjernsynet. Så er du typen der godt kan lide at spise på sofaen foran fjernsynet? Eller endnu bedre, lægge i sengen og spise mens du ser din yndlings tv-serie på Netflix? Så læs med her, om hvordan du kan få en endnu bedre oplevelse ud af det.

Invester i en ny boxmadras

Man bruger generelt mange timer i sin seng, hvorfor det er vigtigt at den er så komfortabel som muligt. Derfor anbefaler vi, at du aldrig går på kompromis med komforten og kvaliteten – selv om det kan blive en del dyrere. Vil du have den bedste oplevelse i sengen mens du spiser din aftensmad, så anbefaler vi, at du investerer i en ny boksmadras i høj kvalitet.

Hvad der er den bedste boxmadras, afhænger af forskellige parametre. Først og fremmest kan det være meget forskelligt fra ens ønsker, behov, og hvor meget eller lidt man vejer. Vejer du under 75 kilo, anbefaler vi, at du vælger en boxmadras med pocketfjedre og medium fasthed. Vejer du mellem 75 og 95 kilo, bør du vælge en boxmadras med pocketfjedre og fast/hård fasthed. Eller vejer du mere end 95 kilo, anbefaler vi at du går efter en boxmadras med multipocket-fjedre og fast fasthed.

Inde på Senge-testeren.dk kan du læse om de forskellige tests af boxmadrasser, som forhåbentligt vil give dig flere klarheder omkring hvilken du skal vælge. Så spiser du ofte aftensmad, morgenmad eller middagsmad i sengen, anbefaler vi, at du lægger så komfortabelt som muligt.

3 fødevarer du bør holde dig fra at spise i sengen:

Selv om det er hyggeligt at tilberede sit aftensmåltid fra måltidkassen, og derefter liste ind under dynen og spise det, er der dog nogle fødevarer som du bør holde dig fra at spise i sengen.

1. Mad der indeholder tomat/ketchup.

Har du tilberedt en lækker kødsovs, eller blev det til pasta med ketchup, så spis det endelig ikke i din seng. Såfremt du spiller på sengen eller dynen, kan det altså være rigtigt svært at få vasket af igen.

2. Mad der indeholder sovs

Er du stor fan af sovs? Om det er brun sovs, hvid sovs, eller anden sovs, så fraråder vi dig at spise det i sengen. Det er ligegyldigt om du har tendens til at være klodset eller ej, så er sandsynligheden for at du spiller stor. Det ville være ærgeligt at få permanente pletter på den nye boxmadras.

3. Rødvin

Selvom det er hyggeligt, og du måske bliver afslappet at et enkelt glas rødvin i sengen, bør du overveje om du vil risikere at spilde det i sengen. Rødvin vaskes ikke let af, hvorfor du bør genoverveje at tage det med ind i sengen.

Måltidskasser fra Retnemt