Måltidskasser leveret til døren I dag
De bedste måltidskasser
samlet et sted

Herunder finder du de bedste måltidskasser lige til døren.
Med en måltidskasse får du en sund, lækker og varieret kost,
uden at det skal være besværligt.

Søg efter måltidskasse

5 tips til at planlægge din næste ferie

5 tips til din ferie

2 april, 2019

Om du skal ud og rejse med kæresten, familien eller med dig selv, ja så er der mange ting man skal have styr på inden afrejsedatoen. Det er for de fleste en jungle at finde rundt i de mange muligheder af hoteller, fly, spisesteder m.m., på sin kommende rejse. Mange vælger derfor en pakkerejse. Du kan dog ved selv at sammensætte din rejse og selv planlægge alt, både spare penge, og selv vælge hvordan rejsen skal forløbe.

Med lidt tålmodighed kan du planlægge drømmeferien. Læs med her, og få de bedste tips til den bedste ferie.

Flybilletter

Det første step mod drømmerejsen er flybilletterne. Du kan med fordel benytte dig af de mange søgemaskiner så som momondo.dk, som sammenligner markedets priser og tilbud. Det vil give dig et godt overblik over de mange muligheder. Hvis du har et favorit flyselskab, kan du også undersøge om de flyver til din valgte destination.

Hotel

Så snart flybilletterne er på plads, skal du nu finde de/det perfekte hotel. Selv om de fleste kun bruger hotel til at overnatte, betyder tilfredsheden for hotellet en del. Lige som der gør med hoteller, findes der også mange forskellige portaler, hvor du kan sammenligne og finde de bedste hoteller til din destination. Her vil vi anbefale at du kigger på hoteller hos hotelspecials, som er en nem og brugervenlig søgemaskine. Det eneste du skal gøre er, at indsætte destinationen, dato for ankomst og afrejse, og antal personer.

Transport

Så snart fly og hotel er på sin plads, er det en god ide at få styr på transporten til og fra lufthavnen, og hvilken transport du/I vil benytte på selve ferien. Der er altid masser af muligheder når det kommer til transport til og fra lufthavnen. Hvis man undersøger det lidt nærmere, sparer man nemt penge ved at tage bus, tog eller metro. Er det en ferie hvor der skal opleves en masse, anbefaler vi at der lejes en bil. Det er en god måde at udforske lokalområdet på, og se andet end de ”typiske” turist steder.

Find spisesteder hjemmefra

Selv om ferier er lavet til at slappe af og være spontan, anbefaler vi at du/I undersøger og udvælger nogle spisesteder hjemmefra. På den måde kan i være nogenlunde sikrer på, at få en madoplevelse med hjem. Brug lidt ekstra tid på at læse anmeldelser, så i ikke bare ender op med at spise turistede steder.

Oplevelser

Vi anbefaler tilmed at du/I undersøger hvilke seværdigheder i har lyst til at opleve på den givne destination. I nogle tilfælde skal i nemlig forudbestille billetter hjemmefra. Undersøg det hellere en ekstra gang, så i ikke er fløjet hele vejen forgæves! Ofte kan man også forudbestille, så man undgår lange køer og ventetid.

Måltidskasser fra Retnemt